Poletje v Mali obalni pekarni

Poletje v Mali obalni pekarni - Jenny Colgan | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jenny Colgan
DIMENZIJA
9,39 MB
IME DATOTEKE
Poletje v Mali obalni pekarni.pdf
ISBN
1543273253023

OPIS

V cornwallsko mestece Mount Polbearne je prišlo poletje in Polly Waterford je presrečna. Ker je zaljubljena: zaljubljena v prelepo obmorsko mestece, kjer stanuje, zaljubljena v vodenje pekarne na Obalni ulici in zaljubljena v svojega fanta Huckla.Vendar je v nežnem poletnem vetriču, ki pihlja skozi mestece, pridih nelagodja. Selina, ki je nedavno ovdovela, upa, da bo selitev na Mount Polbearne ublažila njeno žalost, toda Polly ima skrivnost, ki bi lahko uničila prijateljičin krhki mir. Huckle se mora spet spoprijeti z odgovornostmi, za katere je mislil, da se jih je rešil, in Polly se vse teže sprijazni z njegovo vse daljšo odsotnostjo.Polly seje moko, gnete testo in peče kruh, vendar nič ne more umiriti viharja, za katerega ve, da se bliža: bo Polly izgubila vse, kar ima rada?

Selina, ki je nedavno ovdovela, upa, da bo selitev na Mount Polbearne ... Poletje v Mali obalni pekarni (Summer at Little Beach Street Bakery) knjiga avtorja/ice Jenny Colgan. Dobiš jo na Book Depository.

Ker je zaljubljena: zaljubljena v ... II Jenny Colgan: Poletje v Mali obalni pekarni Knjiga je bila enkrat prebrana, odlično ohranjena. Cena: Več: Prodam dobro ohranjeno knjigo Poletje v Mali obalni pekarni avtorice Jenny Colgan.

POVEZANE KNJIGE