Pikov fant

Pikov fant - Joyce Carol Oates | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Joyce Carol Oates
DIMENZIJA
9,21 MB
IME DATOTEKE
Pikov fant.pdf
ISBN
1065351490190

OPIS

Pikov fant (2015) je v prvi osebi pisana psihokriminalka o uspešnem in uglednem avtorju »spodobnih« kriminalk Andrewu J. Rushu (»Stephenu Kingu za džentelmene«), ki ima urejeno življenje z ljubečo ženo in tremi odraslimi otroki, a obenem mračno skrivnost: pod psevdonimom Pikov fant piše in izdaja tudi zelo drugačne, krute, nasilne, sadistične romane. Ko hči po naključju najde eno teh knjig in začne spraševati, kdo je v resnici njen avtor, in ko ga istočasno neznana ženska obtoži plagiatorstva, se znajde v hudi stiski in njegov drugi jaz počasi prevlada nad ljubeznivim in umirjenim Andrewom, ki nenadoma nima več nikakršnega vpliva na dogajanje …Napeta, z veščo roko zapletena in razpletena zgodba je poleg avtoričinih zvestih bralcev pritegnila in navdušila tudi marsikoga, ki se njenih obsežnejših romanov doslej ni lotil.

Besedilo se sme prosto uporabljati v skladu z dovoljenjem Creative Commons Priznanje avtorstva-Deljenje pod enakimi pogoji 3.0; uveljavljajo se lahko dodatni pogoji.Za podrobnosti glej Pogoje uporabe. Wikipedia® je tržna znamka neprofitne organizacije Wikimedia Foundation Inc.; Pravilnik o zasebnosti Založba Modrijan je o knjigi zapisala: Pikov fant (2015) je v prvi osebi pisana psihokriminalka o uspešnem in uglednem avtorju »spodobnih« kriminalk Andrewu J.

Continue reading. [Q-J-x-x] (pikov fant in še en fant se ne upoštevata) [T-9-x-x] (desetka in devetka nasprotne barve se ne upoštevata) [7-6-x-x] (najvišja pika se ne upoštevata) [2-A-x-x] (3c in en as se ne upoštevata) Kombinacije treh kart [K-2-A-x] (Kd se ne upošteva) [Q-2-A-x] (dama se ne upošteva) [J-T-9-x] (Qs se ne upošteva) [J-T-6-x] (Qs se ne ... Pikov fant Roman ugledne in večkrat nagrajene sodobne ameriške avtorice je v maniri kratke zgodbe izpisana napeta prvoosebna izpoved Andrewa J. Rusha.

POVEZANE KNJIGE