Osnove programiranja

Osnove programiranja - Max Wainewright | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Max Wainewright
DIMENZIJA
6,1 MB
IME DATOTEKE
Osnove programiranja.pdf
ISBN
9824452882768

OPIS

DOBRODOŠLI V SVETU RAČUNALNIŠKEGA PROGRAMIRANJAVse, kar moraš vedeti o programih Scratch, Logo, Python, HTML in JavaScriptS temi osnovnimi navodili o kodiranju se pouči o ZANKAH, SPREMENLJIVKAH in IZBIRI – razvij svoje programerske veščine do te mere, da boš izdelal spletno stran … in še več! Na poti boš srečal ROBOTE POMAGAČE, ki bodo poskrbeli, da ti bo vse jasno. Nauči se uporabljati logo, ustvarjaj igre v scratchu, programiraj v pythonu, delaj poskuse s HTML-jem in z javascriptom izdelaj interaktivne spletne strani.Premikaj figurice po zaslonu, sprogramiraj igro labirint, pripravi sendvič zame ali pa se pouči, kako izdelati spletno stran!

Marić, P. Janičić, Programiranje 1 - Osnove programiranja kroz programski jezik C, Matematički fakultet Univerziteta u Beogradu, 2015.

Gradivo obuhvata osnove proceduralnog i objektnog programiranja korišćenjem programskog jezika Java. Na kursu možete steći predznanje, neophodno za uspešno praćenje nastave na naprednim kursevima ... Osnove programiranja.

POVEZANE KNJIGE