Modrijanov strah

Modrijanov strah - Patrick Rothfuss | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Patrick Rothfuss
DIMENZIJA
3,57 MB
IME DATOTEKE
Modrijanov strah.pdf
ISBN
3550514197323

OPIS

Drugi dan Kraljemorčeve kronikeRuhan sem do obisti. To pomeni, da imam rdečo kri, da nisem suženj in da grem, kamor me nesejo noge. Pred plemiškim naslovom ne klečeplazim in ne mahamz repom kakor pes. Ljudje, ki že vse življenje negujejo šibke hrbtenice, temu pravijo ponos.Tako svojo zgodbo nadaljuje rdečelasi Kvothe, mag, ženskar in ubijalec, junak, o katerem krožijo brezštevilne bajke. V drugem delu ga pripoved ponese v skrivnostne in magične kraje, kjer ga čakajo(ne)zavidljivi preizkusi in spoznanje, kako težko je tistemu, ki postane legenda še za časa svojega življenja. Prisluhnite njegovi zgodbi … kajti v zgodbah se skriva vsa resnica sveta.»Na tole knjigo se je pa splačalo čakati. Požrl sem jo v enem dnevu!« - George R. R. MartinPatrick Rothfuss je vzhajajoča zvezda fantazijskega žanra, ki se naslanja na dediščino Ursule K. LeGuin, Georgea R. R. Martina in J. R. R. Tolkiena. Modrijanov strah je drugi del njegove trilogije Kraljemorčeva kronika.

... Pa tudi Noč Modrijanov ni bila v načrtu, saj bo naslednja res nekaj posebnega in velikega.

Njegova pot ga iz bolj ali manj varnega okrilja univerze ponese v širni svet, v Vint, kjer se z besedo, glasbo in peresom trudi pridobiti zaščito mogočnega plemiča. "Na plažo bi s seboj vzel Modrijanov strah, drugo knjigo Kraljemorčevih kronik Patricka Rothfussa, ki smo jo ravno dobili v slovenskem prevodu in je dobra premostitvena droga v čakanju na Martinove Vetrove zime; Svet je kakor ringa-raja Anje Štefan, da pokratkočasim otroka, in Na/Pol Jasmina B. Freliha, ker me že predolgo mami z nočne omarice in je po vseh nagradah skrajni čas, da se ... modrijanov strah modrijanov strah modrijanov strah modrijanov strah modrijanov strah modrijanov strah modrijanov strah.

POVEZANE KNJIGE