Mandale za meditacijo

Mandale za meditacijo Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
3,55 MB
IME DATOTEKE
Mandale za meditacijo.pdf
ISBN
8314607942172

OPIS

Vzemite si čas zase in vstopite v kraljestvo Mandal za meditacijo.Pustite podzavesti, naj prevzame krmilo in vas popelje na sproščujoče popotovanje k vašemu notranjemu varnemu pristanu.Ta živahna zbirka risb išče navdih pri okroglih simbolih, ki predstavljajo vesolje. Z barvami vdihnite življenje bogatim oblikam in dokončajte osupljivo umetnino.

Maja nas bo naučula kako narisati preprosto mandalo, kje začeti in kako se izražati. Na delavnici boste dobili ves potreben materialn za risanje mandal, domov boste lahko odnesli tudi številne vzorce iz katerih lahko sestavljate poljubne mandale. Mandale za meditacijo mojstrske ilustracije, s pomočjo katerih se boste sprostili in pregnali stres.

Starodavni kitajski simbol jing in jang predstavlja prepričanje, da vse v vesolju sestoji iz dveh sil, ki sta si nasprotni in se dopolnjujeta, s tem pa ustvarjata harmonijo in ravnotežje. Mandale sprva zgledajao kot zapletene geometrijske kompozicije. Ustvarjene so na podlagi kroga.

POVEZANE KNJIGE