Koroška v mojem srcu

Koroška v mojem srcu - Drago Štoka | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Drago Štoka
DIMENZIJA
10,19 MB
IME DATOTEKE
Koroška v mojem srcu.pdf
ISBN
5833185301269

OPIS

Kulturnik, politik in predstavnik Slovencev v Italiji Drago Štoka v knjigi pripoveduje o spoznavanju avstrijske dežele Koroške, predvsem njenega dvojezičnega ozemlja, kjer živijo koroški Slovenci.Kot narodnjaku mu je bilo slovenstvo že kmalu srčna zadeva in je hotel spoznati deželo, kjer naj bi bila "zibelka slovenstva". V kratkih črticah pripoveduje o svojem doživljanju in spoznavanju Koroške in tamkajšnjih Slovencev kot zasebnik in kot dolgoletni predstavnik Slovencev v Italiji.Knjiga je skupna izdaja Mohorjeve Celovec in Goriške Mohorjeve družbe ob 165-letnici Mohorjeve družbe.

december 2014 10.58 | ... Najbolj popoln in pregleden TV spored za danes. Kategorizirani dnevni TV sporedi z opisi in ocenami oddaj za izbran dan. Še vedno je v rdeči fazi, vendar se je približevanje črni fazi ustavilo.

oktobra odvijali 18. Pri devetih letih si je ogledala film o flamenku, ples pa jo je povsem prevzel: »Flamenka takrat še ni bilo mogoče plesati v osrednji Evropi, je pa ostal v mojem telesu in srcu kot večna ljubezen ali obsedenost, ki čaka, da bo lahko zacvetela.« In točno to se je zgodilo nekaj let pozneje. Sergeja, si v mojem srcu in mislih vsaki dan 💝 Srce ljubezni pa pošiljam še vsem ostalim malim in velikim borkam in borcem -okus: 🌡 frutolada 🌡 See More Katjina Tortica January 13 at 10:17 AM »Mežica ima v mojem srcu posebno mesto, saj je najbližje Bregu in jo zato tudi dobro poznam. Obožujem zimske športe in Mežica ima zelo zanimivo smučarsko zgodovino.

POVEZANE KNJIGE