Hrana po moško

Hrana po moško Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
10,77 MB
IME DATOTEKE
Hrana po moško.pdf
ISBN
3033855354075

OPIS

Mogočni obroki brez sramu in traparij.Prigrizki, glavne jedi in posladki, ki izničijo lakoto, ter obroki, ki navdušijo.Uporabni nasveti za varjenje svojega piva, pripravo popolnega stejka in ultimativni izziv, kdo poje več.

Znanstveniki so ugotovili, da so moški, ki uživajo več zelenjave in sadja bolj plodni, kot moški, ki tega ne uživajo. DNK v spermiju je lahko poškodovan, če moški kadi, uživa veliko alkohola ali je v bližini nekaterih kemikalij. Ampak po porodu, ko sem bila utrujena, izžeta in neskončno lačna, sem posegla po vsem, kar so mi prinesli.

Hrana ima velik vpliv na ... Čustveno prenajedanje - ko hrana preglasi čustva. Možgani nekaterih ljudi funkcionirajo tako, da za hiter dvig hormonov dobrega počutja izberejo hrano.

POVEZANE KNJIGE