Hiša na robu noči

Hiša na robu noči - Catherine Banner | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Catherine Banner
DIMENZIJA
3,15 MB
IME DATOTEKE
Hiša na robu noči.pdf
ISBN
9122959880833

OPIS

Silovita saga o štirih generacijah družine, ki živijo in ljubijo na očarljivem sredozemskem otoku ob obali Italije – združuje romantiko romana Čudovite ruševine in čarobno pisano paleto romanov Isabel Allende.Castellamare je otok, ki je dovolj daleč od celine, da je pozabljen od vseh, vendar ne dovolj daleč, da bi ga težave sveta obšle. V središču otoškega življenja je z bugenvilijo obrasla gostilna Hiša na robu noči, kamor zahajajo otočani, da obrekujejo in razpravljajo. Amedeo Esposito, najdenček iz Firenc, na otoku odkrije svojo usodo, ko se poroči s prelepo Pino, ki jo na vsakem koraku vodijo neizmerna razsodnost, milina in neomajna ljubezen. Zaradi moževega spodrsljaja se njun zakon znajde na preizkušnji in njuni otroci med odraščanjem spoznavajo človeško brezsrčnost in razvijajo čedalje večje sočutje in ljubezen.Čudovit in presunljiv roman, ki zajema skoraj stoletje, orisuje življenje družine Esposito, ki jo izoblikujejo dve svetovni vojni in gospodarska kriza, globoke vezi predanosti in prijateljstva ter bridko rivalstvo in moč odpuščanja. Castellamare se na trenutke zdi živ in mitološki kraj, ki prekipeva od zgodb – čarobni roman Catherine Banner pa vas popelje tja.

Toda to se ne zgodi vsakemu, le tistim, ki so izbrani. Zoey se težko privaja na novo življenje, daleč stran od staršev, prijateljev in njenega fanta. Rezultati iskanja nepremičnin: Hiša Prodaja Ljubljana okolica na Nepremicnine.net Hiša noči Zgodba sledi najstnici Zoey, ki nepričakovano postane učenka v vampirski šoli Hiši noči.

Še pred sedmimi leti si je morala vodo za kuhanje, umivanje in pranje nositi v vedrih iz zajetja. Končno so jo prestregli v cev in jo napeljali v hišo, še vedno pa nima ne kopalnice ne ustreznega stranišča. SEZNAM KNJIG ZA BRALNO ZNAČKO ZA ODRASLE V OBČINI RADENCI v šolskem letu 2019/2020 PROZA: Catherine Banner: HIŠA NA ROBU NOČI David Bedrač: UBIJALCI ČASA Anthony Doerr: VSA TA NEVIDNA SVETLOBA Igriva hiša na robu gozda, 2.

POVEZANE KNJIGE