Dvojna igra

Dvojna igra - Anders de la Motte | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Anders de la Motte
DIMENZIJA
3,89 MB
IME DATOTEKE
Dvojna igra.pdf
ISBN
9368882621450

OPIS

Izgubil je spomin, a ve, da ima temno skrivnost. Zdaj lahko še življenje, če jo izda napačnemu.Ko se David Sarac po avtomobilski nesreči v Stockholmu prebudi, ve samo to, da je policist, da je naredil nekaj neodpustljivega in da mora zaščititi svojega obveščevalca Janusa.Natalie Aden rekrutirajo, da vohuni za Saracom. In postane njegova zaupnica ... edina oseba, ki ji zaupa in ki mu lahko pomaga, da poveže posamezne namige.Vendar nista edina, ki iščeta Janusa. In drugi so iz obupa pripravljeni narediti marsikaj ... uporabiti okrutne metode ... da bi ga zanesljivo našli prvi ...

Mimi Podkrižnik 1 zaposlitev Novi zaposlitveni model HOFERja z 2021 ... Dvojna igra, rimejk hongkonškega trilerja Peklenske zadeve, ni zato nič manj kot tematska retrospektiva njegovih kultnih mojstrovin. Dogaja se v Bostonu, ki ga z ene strani nadzira državna policija, z druge pa mu vlada irski mafijski šef Frank Costella (Jack Nicholson). Dvojna igra.

Za začetek, Dvojna igra je paranoidni triler, film paranoje - film o infiltraciji. Dvojni infiltraciji. dvojna igra Vladavina prava Lizbona, Varšava in Budimpešta: daleč, a blizu Mediji opozorili na morebitno drugačno delovanje portugalske politike za zaprtimi evropskimi vrati.

POVEZANE KNJIGE