Domače sirarstvo za zabavo in zares

Domače sirarstvo za zabavo in zares - Danijel Čotar | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Danijel Čotar
DIMENZIJA
11,70 MB
IME DATOTEKE
Domače sirarstvo za zabavo in zares.pdf
ISBN
3726422131414

OPIS

Priročnik za izdelavo sira z naslovom Domače sirarstvo za zabavo in zares je doživel svojo tretjo izdajo. Prva, ki je takoj vzbudila veliko zanimanja, je izšla pred desetimi leti, leta 2010 pa je bila knjiga ponovno ponatisnjena v dopolnjeni izdaji. Avtor Danijel Čotar, agronom po poklicu in dolgoletni strokovni svetovalec za sirarstvo v Deželi Furlaniji Julijski krajini, poznan pa tudi kot kulturno-prosvetni delavec in publicist, se je v tej knjigi na strokoven a tudi duhovit način loti vprašanj, ki so povezana s sirarstvom in z mlečno predelavo nasploh. Zaradi svoje preglednosti in jasnosti je priročnik namenjen tako začetnikom, ki bi si želeli sami pripraviti, recimo jogurt, kefir ali hlebček sira, kot tudi izučenim sirarjem, ki jim je predelava mleka in mlečnih izdelkov gospodarska dejavnost. Prav ta dejavnost domače predelave mleka in proizvodnje sirov samih se je v zadnjih letih precej okrepila tako v zamejstvu kot v Sloveniji, kar je tudi botrovalo temu novemu ponatisu, saj je povpraševanje po knjigi prihajalo iz vseh koncev Slovenije.Knjigo poleg velike strokovnosti označuje hkrati tudi lep slovenski jezik, ki se izogiba vsakršnih tujk, saj avtorjevo načelo pisanja izhaja prav iz dejstva, da se lahko katerikoli, še tako strokoven izraz pove v lepi domači slovenski besedi, s čimer pridobi knjiga tudi na prijetnem branju. Knjigo bogatijo še tehtno slikovno gradivo in izvirne ilustracije Danile Komjanc.

Avtor: Danijel Čotar. 22,00 ... Domov > Vse knjige > Kulinarika, dom in vrt > Domače sirarstvo za zabavo in zares Domače sirarstvo za zabavo in zares Danijel Čotar.

slovenski (2) ... Domace sirarstvo za zabavo in zares by Danijel Cotar, 9788887407655, available at Book Depository with free delivery worldwide. Domace sirarstvo za zabavo in zares : Danijel Cotar : 9788887407655 We use cookies to give you the best possible experience. Libro: Domace sirarstvo za zabavo in zares,Danijel Cotar,9788887407655 Avtor uspešne knjige Domače sirarstvo za zabavo in zares se tu predstavi kot občuten in duhovit opazovalec življenja v naravi, še posebej naših ptic.

POVEZANE KNJIGE