Čudoviti lisjak

Čudoviti lisjak - Roald Dahl | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Roald Dahl
DIMENZIJA
4,47 MB
IME DATOTEKE
Čudoviti lisjak.pdf
ISBN
2509308366637

OPIS

Čudoviti Lisjak vsako noč pleni hrano kmetom Grduhu, Grdavšu in Grdinu. Njegova premetenost jih močno jezi in ker ga nikakor ne morejo uloviti, se odločijo, da mu bodo postavili zasedo pred vhodom v brlog. Lisjak in njegova družina so skupaj z ostalimi živalmi ujeti in panično kopljejo vedno globlje rove, saj trije kmetje brlog razkopavajo z bajerji. Nevarnost je vedno večja, Lisjaku pa se naposled utrne genialna ideja.

Kmetija se nahaja v Vipavi, natančneje v naselju Saksid. 6 izd. Zakaj se registrirati? Registrirani uporabniki lahko ustvare svojo skupino tv kanalov, uporabljajp opomnik, sodelojejo v nagradnih igrah in forumih, ocenjujo filme, nanizanke in oddaje, pošiljajo zasebnih sporočil itd .. Prodam zelo lepo ohranjeno, enkrat prebrano knjigo Čudoviti lisjak - avtor Roald Dahl.

in Ga. Lisjak živita idilično življenje, a po 12 letih spokojnosti se zbudijo divji nagoni g.

POVEZANE KNJIGE