Čarli in tovarna čokolade

Čarli in tovarna čokolade - Roald Dahl | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Roald Dahl
DIMENZIJA
11,52 MB
IME DATOTEKE
Čarli in tovarna čokolade.pdf
ISBN
4039728526498

OPIS

Poleg nepozabne Matilde je Čarli najbolj uspešen knjižni lik legendarnega angleškega pisatelja Roalda Dahla. Čarli nima bogatih staršev, toplega doma in nobene igrače. Ima pa veliko srečo! Z najdenim kovancem si je kupil čokolado, v kateri je bila vstopnica v skrivnostno tovarno čokolade. Tam ga poleg čokoladne reke, vročega sladoleda, karamelnega rudnika, mavričnih solzic in televizične čokolade čaka še eno, čisto neverjetno presenečenje.

Režiser nove različice Tim Burton je nedvomno odtisnil lasten gotski pečat v duhu Edvarda Škarjerokega, vključno z vselej nepozabnim Johnnyem Deppom ... Priznani režiser Tim Burton je svojo burno domišljijo prenesel na film v klasiki Roalda Dahla Čarli in tovarna čokolade, ki se vrti okoli čudaškega čokoladarja Willyja Wonke (Johnny Depp) in Čarlija Bucketa (Freddie Highmore), dobrosrčnega fanta iz revne družine, ki živi v senci Wonkine izjemne tovarne. Čarli in tovarna čokolade. Dahl, Roald.

Založba Mladinska knjiga Založba. Skupna ocena (0 ocena) Načini branja: Cena ali rok uporabe: eknjiga ... Svoje večerne izmišljije si je začel zapisovati in nastala sta Jakec in breskev velikanka ter Čarli in tovarna čokolade ...

POVEZANE KNJIGE