Čarli in tovarna čokolade

Čarli in tovarna čokolade - Roald Dahl | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Roald Dahl
DIMENZIJA
5,71 MB
IME DATOTEKE
Čarli in tovarna čokolade.pdf
ISBN
7630298081275

OPIS

Poleg nepozabne Matilde je Čarli najbolj uspešen knjižni lik legendarnega angleškega pisatelja Roalda Dahla. Čarli nima bogatih staršev, toplega doma in nobene igrače. Ima pa veliko srečo! Z najdenim kovancem si je kupil čokolado, v kateri je bila vstopnica v skrivnostno tovarno čokolade. Tam ga poleg čokoladne reke, vročega sladoleda, karamelnega rudnika, mavričnih solzic in televizične čokolade čaka še eno, čisto neverjetno presenečenje.

In poročanje za Delo.si - je delo. Čarli in tovarna čokolade; Charlie and the chocolate factory Veliko del njegovih knjig je prevedenih v slovenščino in so tudi pri našem bralstvu - tako pri otrocih kot pri odraslih - zelo iskano in brano čtivo: Jakec in breskev velikanka (1961), Čarli in tovarna čokolade (1964), Čarli in veliko stekleno dvigalo (1967), Čudoviti lisjak (1970), Danny, prvak sveta (1975), Veliki dobrodušni velikan ... Čarli in tovarna čokolade. Poleg nepozabne Matilde je Čarli najbolj uspešen knjižni lik legendarnega angleškega pisatelja Roalda Dahla.

1.10. 2005 ob 17:34 Po moje je pa film boljsi od '71 različice - od igralske zasedbe do fotografije.

POVEZANE KNJIGE