Burgerji

Burgerji - Valéry Drouet | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Valéry Drouet
DIMENZIJA
9,68 MB
IME DATOTEKE
Burgerji.pdf
ISBN
4848227372383

OPIS

Ste že del množice ljubiteljev sendviča z mehko, krhko štručko in toplo, sočno, nadvse okusno vsebino? Ste že opazili, da so se burgerji prelevili v slastno dobroto z nešteto različicami in postali raznovrstna, zdrava jed, ob kateri uživamo skupaj s prijatelji ali družino, lahko pa si jih privoščimo na hitro na ulici?S tole knjigo boste postali svoj najljubši mojster za burgerje. V njej je skoraj 40 receptov za priljubljeno jed, poleg tega pa še recepti za omake in kruhke. Če si vseeno zaželite spremembe, smo dodali še recepte za hot doge in bagele. Privoščite si jih v dobri družbi!

VELIČASTNIH ŠEST Sočni burgerji v doma narejenih bombetah iz ržene in bele moke z izbranimi nadevi. BURGER RIBCA S PEČENIM KROMPIRČKOM bombeta s sezamom, ribji polpet (polenovka in panga), zelena solata, paradižnik, mozzarela, tatarska omaka Burgerji Bofrost*: ordina a casa tua il prodotto Burger iz lososa 15569.

Pa ne, ker bi me bilo strah okusov, oziroma bi bil prepričan, da mi kakšen drug ne bo odgovarjal, sploh ne. Burger dojemam kot čisto sprostitev, zato z njim tudi kaj veliko ... Burgerji (14) Mesni burgerji (11) Veganski burgerji (3) Ostale jedi (13) Palačinke (8) Pijača (13) Alkoholne pijače (4) Brezalkoholne pijače (9) Pizze (42) Mesne pizze (20) Morske pizze (6) Veganske pizze (10) Zelenjavne in vegetarijanske pizze (8) Smoothie (4) Solate (8) Burgerji in hot dogi Sushi Bar Preizkusi se v vlogi sushi mojstra Tina's Chocolates Prodaja slaščic Chef: Right Mix Pripravi sendvič Obiščite tudi.

POVEZANE KNJIGE