Beysonova in Yarina usoda

Beysonova in Yarina usoda - Ana Koritnik | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Ana Koritnik
DIMENZIJA
8,63 MB
IME DATOTEKE
Beysonova in Yarina usoda.pdf
ISBN
1411012658897

OPIS

Zgodba pripoveduje o usodi dveh izgubljenih otrok, ki sta morala zbežati. Zbežati iz domovine, kjer so bombe, tanki, granate, puške in eksplozije vsakdan življenja.Je zgodba na tisoče otrok. Otrok, ki jim je bilo ukradeno otroštvo – jutranji sij življenja, ki bi moral biti dovoljen slehernemu človeku. Pa vendar glavna junaka, Beyson in Yara, skozi številne preizkušnje in nevarnosti, ki prežijo nanju na vsakem koraku pogumnega prebijanja po tveganih poteh, prideta v deželi upanja, kjer najdeta vsaj kanček izgubljenega otroštva. Pri tem jima pomagajo ljudje, ki jim je za usode teh otrok mar.Ana Koritnik se v svojih delih poleg zgodbe za otroke oz. mlade dotika socialno-družbene problematike, skozi književne like razmišlja o vrednotah, nemalokrat pa vse skupaj odene v domišljijo, kjer se prepletajo fikcija, fantastika in realnost.

Sprache: Slowenisch Seiten: 152 Bindung: Gebunden Format: 13,5 x 21 cm ISBN: 978-3-7086-0901- Verlag: Mohorjeva Celovec, 2016 Go to: Leseprobe Rezensionen II BEYSONOVA IN YARINA USODA - ANA KORITNIK Begunska zgodba dveh otrok. Knjiga je lepo ohranjena, le Ana Koritnik: Beysonova in Yarina usoda: begunska zgodba dveh otrok Jani Virk: Brez imena Miha Mazzini: Drevo glasov Neli Kodrič Filipić: Kaj ima ljubezen s tem, Solze so za luzerje Igor Karlovšek: Preživetje, Matej Irena Velikonja: Poletje na okenski polici Luigi Ballerini: Šifra 2.0 Navodila za domače branje bodo učenci dobili pri pouku. Beysonova in Yarina usoda lahko postane tudi naša prihodnost, otroke razsvetli pisateljica Ana Koritnik.

19,90 € Primerjaj Primerjaj. Dodaj v košarico Med angeli in pticami modrosti.

POVEZANE KNJIGE