Alica v deželi plaščev

Alica v deželi plaščev - Barbara Pogačnik | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Barbara Pogačnik
DIMENZIJA
7,88 MB
IME DATOTEKE
Alica v deželi plaščev.pdf
ISBN
3999939301210

OPIS

Nova pesniška zbirka Barbare Pogačnik (1973), pesnice, prevajalke in literarne Kritičarke. Diplomirala je na Université Catholique deLouvain v Belgiji in magistrirala na univerzi Sorbonne - Paris IV. Doslej so izšle njene zbirke Poplave (Mladinska knjiga, 2007), V množici izgubljeni papir (LUD Literatura, 2008), Modrina hiše / The Blue of the House (Študentska založba, 2013). Njene pesmi so doslej prevedene v več kot 25 jezikov in vključene v različne antologije, nekatere pa so tudi uglasbene. Kot avtorica je gostovala je na več kot 40 različnih mednarodnih literarnih festivalih in manifestacijah v več kot 20 državah (Ptuj, Struga, Cork, Qinghai, Rotterdam, Medellin), v njenih prevodih v različne jezike pa so izšla tudi besedila več kot 150 avtorjev...

ob 19h v Hostlu Celica. Potovanje se komaj začne, ko se že pojavijo prestrašene osebe.

Ovaj put Andrija Škare ugošćuje slovensku pjesnikinju Barbaru Pogačnik i srpskog pisca Danila Lučića. Alica v čudežni deželi je eno tistih literarnih del, ki so se z junaki, dialogi in simboliko močno vpletla v naš vsakdanji in kulturni univerzum. Od prve izdaje knjige Lewisa Carrolla mineva slabih 150 let, doživela je razne filmske in gledališke obdelave - februarja prihaja na oder Lutkovnega gledališča Ljubljana . "V vsaki pravljični deželi je dobro in slabo.

POVEZANE KNJIGE