A te lahko nekaj vprašam?

A te lahko nekaj vprašam? - Katharina von der Gathen | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Katharina von der Gathen
DIMENZIJA
7,35 MB
IME DATOTEKE
A te lahko nekaj vprašam?.pdf
ISBN
7123726190823

OPIS

Kako veš, da si odrasel?A je treba vedno seksati nag?Kaj jejo dojenčki v trebuhu?To so le tri od številnih vprašanj, ki jih otroci pogosto zastavijo odraslim. V tej knjigi je sto in eno resnično otroško zagato zbrala nemška pedagoginja Katharina von der Gathen in jo razsvetlila s kratkimi, razumljivimi in duhovitimi odgovori. Knjiga za vse, ki vedo, da se je mogoče o spolnosti, odnosih, odraščanju in odraslosti pogovarjati iskreno, zabavno in brez zadrege.

SIN: »Rad bi le vedel. Povej mi prosim, koliko zaslužiš na uro?« OČE: »Če že moraš vedeti, zaslužim približno 10 €.« SIN: »Uff!« je odvrnil mali fantek in "Zdravo, hvala za sprejem prijateljstva, lahko nekaj vprašam?" se je glasil pozdrav novega prijatelja na Facebooku, čigar ime sem slišal prvič.

V tej knjigi je sto in eno resnično otroško zagato zbrala nemška pedagoginja Katharina von der Gathen in jo razsvetlila s kratkimi ... About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy & Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators ... A te lahko nekaj vprašam? Prevod. Včasih je bistvo sporočila težko razbrati: od oglaševalske, politične propagande do kriptogramov v vsakdanjem govoru.

POVEZANE KNJIGE