Usodne sanje

Usodne sanje - Kristin Harmel | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Kristin Harmel
DIMENZIJA
12,61 MB
IME DATOTEKE
Usodne sanje.pdf
ISBN
4375015079316

OPIS

Kate Waithman ni pričakovala, da bo po moževi nenadni smrti našla še eno ljubezen svojega življenja. Toda dvajset let po tragičnem dogodku načrtuje drugi sprehod do oltarja s povsem prijetnim človekom. Zakaj torej ni bolj navdušena?Sprva pomanjkanje spanja pripiše stresu. Ko pa v sanjah ponovno srečuje Patricka, pokojnega moža, se začne spraševati, ali je res pripravljena na novi korak. Ji skuša Patrick kaj povedati? Med mučnim vijuganjem med sanjami in resničnostjo mora Kate razvozlati moževo skrito sporočilo. Pot jo vodi na tečaj znakovnega jezika in v svet newyorškega rejniškega sistema. Tam jo življenje nagradi, kot si niti zamisliti ni mogla.Avtorica mednarodne uspešnice Dokler bodo zvezde na nebu, ki so jo v reviji Marie Claire izbrali za eno najboljših knjig poletja 2012, je postregla z očarljivim romanom, v katerem opisuje, kako preboleti preteklost, ko nas spomini še vedno držijo v primežu.

Makedonski vratar Kristian Stoilkov je v Slovenijo prišel že pred leti, bil je član nogometnega kluba Koper, branil je tudi za Dekane. Kot nogometaš je veliko obetal, do usodne nesreče. Na salon v Šanghaj ne bomo šli, ker brez njih tudi avtomobilske sanje niso več prave.

Kate Waithman ni pričakovala, da bo po moževi nenadni smrti našla še eno ljubezen svojega življenja. Toda dvajset let po tragičnem dogodku načrtuje dr... usodne sanje Originalen naslov: The life intended Avtor: Kristin Harmel Prevod: Usodne sanje Založba: Učila International 2016 (359 strani, mehka vezava) Prevedla: Alja Gartner Ocena: 4,5 ★★★★ Kategorija: romantika (romance), ženski roman (womens fiction), sodobni roman (contemporary) Glavni liki: Kate, Patrick, Dan, Hannah, Andrew... Pred ostrim zavojem življenja, za katerega ves čas čuti, da ji ni bilo namenjeno, ji pot prekrižajo usodne sanje.

POVEZANE KNJIGE