Tok, tok ... Kdo živi tukaj?

Tok, tok ... Kdo živi tukaj? - Maria Loretta Giraldo | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Maria Loretta Giraldo
DIMENZIJA
3,13 MB
IME DATOTEKE
Tok, tok ... Kdo živi tukaj?.pdf
ISBN
4512713390885

OPIS

Knjiga, v kateri bodo otroci iskali in prepoznavali živali ter se z njo igrali.Ku ku, kdo se skriva na naslednji strani?Zabavna knjiga, polna presenečenj!

Ko se umetniški direktor Thomas Leroy (Vincent Cassel) odloči, da bo za Labodje jezero, otvoritveno uprizoritev nove sezone, zamenjal prima balerino Beth Macintyre (Winona Ryder), je Nina njegova prva izbira. In dobro je, da jo čutimo in ozavestimo, ker zdaj lahko preusmerimo pozornost. Rečemo si »v redu, tukaj sem v tem trenutku in še vedno diham«, usmerim svojo pozornost na dih (dih = tok energije) in sledim dihu, usmerjam dih, ustavim moment, ko lahko spremenim tok svojih misli in posledično tok svojih dogodkov. Če ima nova troslojna okna, ne sliši nič iz Celovške.

Lepo prosim za kakšno mnenje! Hvala, lp. TOK, TOK, je kdo doma? Prav gotovo se vam je že zgodilo, da so se prijatelji ali sorodniki nenapovedano pojavili pred vrati vašega doma, sploh v času praznikov. Ste jim imeli kaj ponuditi? Da bi se izognili zadregi, vam predlagamo, da police hladilnika obložite s suhimi mesninami AVE Prestige, s katerimi boste navdušili vsakega gurmana. Otroška pesmica.

POVEZANE KNJIGE