Tina in medvedja moč

Tina in medvedja moč - Primož Suhodolčan | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Primož Suhodolčan
DIMENZIJA
4,94 MB
IME DATOTEKE
Tina in medvedja moč.pdf
ISBN
8473193004202

OPIS

Slikanica ne nosi le Tininega podpisa. Z avtobiografskimi elementi in osebnim, iskrenim nagovorom mladim bralcem na njihovi poti k uresničevanju sanj, je zgodba resnično njena.In čeprav Tinina zgodba pripoveduje o izjemnem in neponovljivem uspehu, je to tudi zgodba o premaganem strahu, trdem delu, družini, podpori, sreči, veselju, pa tudi spodbudi, ki jo vsi kdaj potrebujemo.Slikanica je tako kot nalašč za vse velikih sanj polne mlade bralce (5 ), saj jim ponuja iskreno zgodbo in resnično pravljico.Kot navdih, ko sanjajo velike sanje, v uteho, ko zbirajo pogum in v spodbudo, ko potrebujejo medvedjo moč.

Velikokrat […] Bližjiknjigi Spletni portal Javna agencija za knjigo Republike Slovenije Metelkova 2b 1000 Ljubljana 01 478 79 92 [email protected]

Pravljica odličnega slovenskega pravljičarja Primoža Suhodolčana z naslovom Tina in medvedja moč je pravljica o deklici, ki se navdušuje za smučanje. Verjetno vsi poznamo Tino Maze, Suhodolčan pa jo je poustvaril še v resnični pravljični zgodbi.

Tina Maze, najboljša slovenska smučarka vseh časov, je glavna junakinja prisrčne športne slikanice o vztrajnosti in potrpežljivosti, ki s trdim delom lahko pripeljeta tudi do največjih svetovnih uspehov. Primož Suhadolčan se je med ustvarjanjem zgodbe srečal s Tino, ki mu je ... Tina in medvedja moč (mehka) Other Views.

POVEZANE KNJIGE