Temina

Temina - Gillian Flynn | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Gillian Flynn
DIMENZIJA
6,24 MB
IME DATOTEKE
Temina.pdf
ISBN
9456646381082

OPIS

Imela je sedem let, ko se je začelo streljanje. Ko je zbežala v mrzlo noč in se skrila. Ko so ji ubili mamo in obe sestri. Ko je njeno pričanje spravilo brata za zapahe. Petindvajset let pozneje je Libby Day zagrenjena, osamljena ženska na robu preživetja. A ko se pojavijo ljudje, ki dvomijo o bratovi krivdi, se mora Libby znova soočiti s preteklostjo: kaj je v resnici videla tisto usodno noč?Ameriška pisateljica Gillian Flynn je s svojimi psihološkimi trilerji začrtala nove smernice kriminalnega žanra. Po megauspešnici Ni je več in prvencu Ostrina je pred vami kriminalka Temina (2009), ki je bila v Veliki Britaniji nominirana za triler leta in osvojila nagrado črno pero za najboljšo grozljivko. Po njej so posneli tudi film s Charlize Theron.

Zbirka: Krimi Žanr: kriminalni roman, psihološki roman, družbenokritični roman. Narodnost: književnost ZDA.

Temačna zgodba o revščini, odraščanju in iskanju zakopane resnice. Mračni psihološki roman, po katerem je bil leta 2015 posnet film z ... 39.4k Followers, 2,764 Following, 416 Posts - See Instagram photos and videos from Temina Kavelwa (@teminasemo) 𝗙𝗢𝗟𝗘́ 𝗣𝗨𝗕𝗟𝗜𝗦𝗛𝗜𝗡𝗚 - https://www.smarturl.it/FolePublishingMusic: Irkenc HykaTeksti: Vangjel Kozma & Jani DuriRegjia: AB, BK ... The Windows Terminal is a modern, fast, efficient, powerful, and productive terminal application for users of command-line tools and shells like Command Prompt, PowerShell, and WSL. Женски сајт и форум.

POVEZANE KNJIGE