Taša

Taša - Irena Velikonja | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Irena Velikonja
DIMENZIJA
5,16 MB
IME DATOTEKE
Taša.pdf
ISBN
8928093164276

OPIS

Irena Velikonja je vrhunska slovenska pisateljica za mladino. Za svoj prvi roman Poletje na okenski polici je dobila najvišje slovensko priznanje za otroško in mladinsko literaturo Večernica (2007).Omenjenemu mladinskemu romanu so sledili še štirje,same uspešnice. Roman Taša pa je zagotovo avtoričino najbolj eksplozivno delo do sedaj. Dobesedno!V njem bo bralec odkril, kako skrajnih dejanj so sposobni mladi, da pritegnejo pozornost, kadar so v težavah.

Več o meni. 47primorka zaposlena vedno nasmejana išče moškega za cartanje.

V ljudski pesnitvi Molitev proti sovražniku nastopajo kot tri svetnice, ki ob Bogu pomagajo premagati sovražnika, pri čemer je Kropa povezana s kropenjem sovražnikov, Klepa pa z njihovim vklepanjem. Podrobnosti njihovih funkcij in njihovega izvora ne poznamo.

POVEZANE KNJIGE