Spletna punca na turneji

Spletna punca na turneji - Zoe Sugg | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Zoe Sugg
DIMENZIJA
12,22 MB
IME DATOTEKE
Spletna punca na turneji.pdf
ISBN
8775344860633

OPIS

Pennyjina prtljaga je pripravljena.Ko Noah Penny povabi na evropsko glasbeno turnejo, Penny komaj čaka, da bo s svojim fantom, božanskim rokerjem, skupaj preživljala čas.Toda Noahov urnik je napet, njegovi prijatelji iz benda je niso nič kaj veseli in Penny dobiva grozilna sporočila ljubosumnih oboževalk ter se začne spraševati, ali je življenje na turneji sploh primerno zanjo.Pogreša družino, najboljšega prijatelja Elliota … in svoj blog Spletna punca.Bo Penny uspelo najti ravnovesje med življenjem in ljubeznijo na turneji, ali pa bo izgubila vse v iskanju popolnega poletja?Nadaljevanje prodajne uspešnice Spletna punca.Zoe Sugg, znana kot Zoella, piše zgodbe že od malega. Njenim blogom in vlogom o lepoti, modi in življenjskem slogu sledi na milijone ljudi, njen kanal na youtubu pa ima več milijonov naročnikov.

32,90 ... Nekega dne se tudi na njegovo pobudo odloči, da bo zgodbe iz svojega »zapletenega življenja« zapisala na blogu in tako poiskala sorodne duše ter našla nekaj usmiljenja. A njeni iskreni zapisi, objavljeni pod psevdonimom »spletna punca«, kmalu postanejo prava internetna senzacija in zato s svojimi bralci vedno pogosteje deli koščke iz ... Zoe Sugg knjige: najboljše avtorja (Spletna punca, Spletna punca na turneji, Spletna punca na svoji poti) z ocenami in opisi, ki so jih prispevali ljubitelji knjig.

Pennyjino življenje se je vrnilo v stare tire.Za Penn... Ogromna izbira parfumov, kozmetike in ličil za ženske po izjemno ugodnih cenah na Spletična.si. Hitra in zanesljiva dostava ter 100 % originalni izdelki! Klicni center: 02 2520 333 Pon-pet 7.30-20.00, sob 7.30-13.00 E-naslov: [email protected] Nina in Jan sta skupaj že sodelovala pri albumu Klasika, to pa je prvi njun duet.

POVEZANE KNJIGE