Skozi ogenj

Skozi ogenj - Stanko Sivec | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Stanko Sivec
DIMENZIJA
7,20 MB
IME DATOTEKE
Skozi ogenj.pdf
ISBN
8010471242787

OPIS

Življenjska pripoved primorskega duhovnika, ki so ga politične razmere po 2. sv. vojni kot študenta teologije zaznamovale s sodnim procesom, z zaporom in s prisilnim delom v taboriščih, a je vztrajal pri odločitvi postati duhovnik in leta 1955 začel svojo plodno duhovniško pot. Redna knjiga GMD za leto 2016. Uvodna beseda: Miroslava Cencič.

Kako? Ob sogovorniku ne razmišljam o morebitnih slabih izidih pogovora zame, ampak se raje sprašujem, kako lahko tej osebi s pogovorom pomagam, morda ji lahko dam kakšne koristne informacije, drugačen pogled na stvari ali pa le nekaj trenutkov zabave in razvedrila. Vse je bilo v plamenih, skozi ogenj smo bežali iz hiše. Vsi smo malo opečeni, jaz sem po hrbtu in po stopalih, kajti stopil sem na goreč predpražnik.

Prosimo, pomaknite se navzdol in kliknite za prikaz vsakega od njih. Za vse pomene TTAF, kliknite "več ".

POVEZANE KNJIGE