Prvič resnično srečna

Prvič resnično srečna - Anna Todd | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Anna Todd
DIMENZIJA
4,98 MB
IME DATOTEKE
Prvič resnično srečna.pdf
ISBN
3291852658291

OPIS

Tessa in Hardin sta se že od začetka srečevala z vzponi in padci, toda vsak novi izziv, s katerim sta se spopadla, je samo še utrdil strastno vez med njima. Zdaj pa je odkritje iz preteklosti popolnoma pretreslo Hardina in porušilo njegovo navidezno samozavest. Jezen in prizadet se zateče k dejanjem, zaradi katerih – znova – trpi tudi Tessa, ki se začne spraševati, ali sploh še lahko razmišlja o prihodnosti z njim.Tessa zdaj ni več ljubko, preprosto, pridno dekle, kakršna je bila, preden je srečala Hardina – pa tudi on ni več okrutni, mračnjaški fant, v katerega se je zaljubila na prvi pogled. Ona je edina, ki razume vsa nasprotujoča si čustva, ki vrejo v njem, in samo ona ga zna pomiriti, ko ta čustva izbruhnejo. On je tisti, ki jo potrebuje in ljubi, čeprav si tega noče priznati.Toda več plasti iz preteklosti privre na dan, bolj je Hardin nepredvidljiv in močneje odriva Tesso stran od sebe. Tessa ni več prepričana, ali ga še lahko reši, ne da pri tem ne bi žrtvovala tudi sebe. Odloči se, da se ne bo predala brez boja. A za koga se sploh bori: za Hardina in njegovo ljubezen ali zase in za svoje sanje?Zadnji del najlepše, najiskrenejše in najbolj neverjetne pripovedi o ljubezni, ki še zdaleč ni pravljica, je pa resnična, kot zna biti le življenje.

Srečna obletnica, ljubim te! Prvič resnično srečna je zadnji del dolge, razburljive in na trenutke tragične pripovedi o Tessi in Hardinu. Po vseh problemih, nesporazumih in težavnih trenutkih, ki sta jih preživela ... Zakonca zatrjujeta, da sta resnično srečna, svojo zaljubljenost in popolno družino rada pokažeta tudi na družbenih omrežjih, pred časom pa sta celo razkrila recept za dober zakon, in sicer veliko seksa.

Če ste knjigo prebrali, lahko podate oceno in napišete svoje mnenje o knjigi ... "O moj bog. Pravkar sem bila na prvem pregledu pri ginekologu.

POVEZANE KNJIGE