Požar

Požar - Neli K. Filipić | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Neli K. Filipić
DIMENZIJA
11,39 MB
IME DATOTEKE
Požar.pdf
ISBN
1777857803111

OPIS

Slikanica Neli K. Filipić in Bojane Dimitrovski Požar pripoveduje o ljudeh, ki so izgubili dom. Po težkih preizkušnjah si zgradijo novo bivališče in na široko odprejo vrata vsem prišlekom. Presunljiva pripoved, ob kateri se odpirajo pomembne in aktualne teme o sobivanju, strpnosti in drugačnosti.

Po navedbah Združenih ... Članki z oznako Požar. prvi mesec samo 1 eur.

Vzrok požara bodo raziskale pristojne službe. Požar je povzročil veliko materialno škodo, po prvih nestrokovnih ocenah naj bi bilo škode za okoli 200.000 evrov. Požar je gasilo 46 prostovoljnih gasilcev iz prostovoljnih gasilskih društev iz Bovca, Srpenice in Loga pod Mangartom, je za Slovensko tiskovno agencijo povedal vodja intervencije Uroš Kemper . Jutranji požar smetarskega tovornjaka policisti preiskujejo tudi zaradi suma kaznivega dejanja povzročitve splošne nevarnosti.

POVEZANE KNJIGE