Požar

Požar - Neli K. Filipić | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Neli K. Filipić
DIMENZIJA
3,30 MB
IME DATOTEKE
Požar.pdf
ISBN
3699474623245

OPIS

Slikanica Neli K. Filipić in Bojane Dimitrovski Požar pripoveduje o ljudeh, ki so izgubili dom. Po težkih preizkušnjah si zgradijo novo bivališče in na široko odprejo vrata vsem prišlekom. Presunljiva pripoved, ob kateri se odpirajo pomembne in aktualne teme o sobivanju, strpnosti in drugačnosti.

Na kraju požara je vso noč ostala ekipa gasilcev in dva policista Policijske postaje Mozirje, so danes sporočili s Policijske uprave (PU) Celje. Požar je 1543 m visok neporaščen vrh, ki se nahaja v grebenu gora, ki se vleče od Mojstrane do Visoke Vrbanove špice. Z vrha, na katerem je večji možic, se nam odpre lep razgled na vrhove, ki obdajajo doline Vrata, Za Cmirom, Kot, Krma in Radovna. Požar, ki je izbruhnil okoli 2.

evakuacija požar višnja gora The latest tweets from @BojanPozar Tu si lahko ogledate prevod slovenščina-angleščina za požar v PONS spletnem slovarju! Brezplačna jezikovna vadnica, tabele sklanjatev, funkcija izgovorjave. V soboto zvečer je v taborišču Al Hol na severovzhodu Sirije izbruhnil požar, ki je zahteval najmanj štiri smrtne žrtve, tudi dva otroka. V bolnišnico so s hudimi opeklinami prepeljali okoli 30 ljudi.

POVEZANE KNJIGE