Pikantno pecivo

Pikantno pecivo - Gudrun Gaigg, Ute Gaigg | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Gudrun Gaigg, Ute Gaigg
DIMENZIJA
9,1 MB
IME DATOTEKE
Pikantno pecivo.pdf
ISBN
9533428159683

OPIS

Kaj ne sme manjkati na nobeni zabavi? Kaj naredi večer ob televiziji, športnem navijanju, ob kartanju še prijetnejši? Hrustljavi prigrizki seveda! Doma narejene stvari so čedalje bolj priljubljene, in to velja tudi za čips, grisine, krekerje. Med več kot petdesetimi recepti v knjigi boste lahko pripravili: prestice, kuminove palčke, koruzne krekerje, fino sirovo pecivo, fižolove pogačice, profiterole, empanade, grisine, pirine krekerje, sirove polžke, svederce s slanino, čapate in še druge hrustljave dobrote.

Avtor: Urednik. Pecivo pečemo od 15 do 20 minut pri 180 stopinjah. Pripravimo limonov žele: Limonov sok in sladkor zavremo in kuhamo, da se nekoliko zgosti.

Odpri galerijo ... Preprosto pikantno sirovo pecivo Slasten prigrizek iz listnatega testa in dodatkov za h kozarcu vina ali piva 3.00 1 ni podatka čas priprave: pribl. 30 min.

POVEZANE KNJIGE