Odločitev

Odločitev - Isabelle Pandazopoulos | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Isabelle Pandazopoulos
DIMENZIJA
6,31 MB
IME DATOTEKE
Odločitev.pdf
ISBN
6576751447227

OPIS

Zgodba o iskanju notranje moči in soočanju z nepredstavljivim.Stranišče na šoli, bolečina, rešilec, zdravnikova vprašanja,besede, ki jih je izgovarjal, ničesar ne razumem,nočem razumeti. Zaprem oči. Strah me je.Navadno jutro je, Louise je pri pouku. Nekaj trenutkov kasneje pa rodi otroka, za katerega ni vedela, da ga sploh nosi. Kako je to mogoče? Saj ni še nikoli z nikomer spala. Zdi se ji, da si vse samo domišlja, a dojenčka se ne da spregledati. Kako naj ga sprejme? Kaj se sploh dogaja? Louise njena družina v ključnem trenutku prepusti samo sebi, starša se ne zmoreta spopasti s hčerkino stisko. Toda ob vztrajni podpori prijatelja Samuela počasi le izve, kaj se je v resnici zgodilo. Sprejme težko odločitev ter sčasoma poskuša zaživeti normalno življenje.Francoska pisateljica Isabelle Pandazopoulos (1968) je bila za roman Odločitev leta 2014 nominirana za nagrado Prix Sorcieres. Presenetljiva zgodba o nenavadni usodi in pasteh, v katerih se lahko znajdejo današnji mladostniki, je napeto in ganljivo branje za vse.

Zunanji ID JN003131-2019-321792-76459 Vrsta pogodbe Storitve Datum objave 30.12.20 Vrsta dokumenta Odločitev CPV koda 79810000 79820000 Naročnik NACIONALNI INŠTITUT ZA JAVNO ZDRAVJE ... Talibom ustreza čisto vsaka ameriška odločitev. Rok za umik ameriških vojakov izpod Hindukuša se pospešeno izteka.

H knjigi je obširno spremno besedo napisala psihiatrinja in družinska terapevtka dr. Breda Jelen Sobočan.

POVEZANE KNJIGE