Najlepše božično darilo

Najlepše božično darilo - Grace Burrowes | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Grace Burrowes
DIMENZIJA
7,33 MB
IME DATOTEKE
Najlepše božično darilo.pdf
ISBN
5580971342993

OPIS

Da bi se lady Joan Flynn izognila velikemu škandalu, s katerim bi povsem osramotila svojo družino, se še pred božičnimi prazniki zateče na posest svojih sorodnikov v škotsko Višavje.Med potjo na vlaku naleti na lastnika predilnic Danteja Hartwella, ki ji ponudi dobro kupčijo: v zameno za preboj v aristokratske kroge in med morebitne vlagatelje v njegove posle se bo, da bi mlada dama prekrila morebitni škandal, poročil s čedno Joan.Toda ali se bo ta lahko na tak način vendarle izognila sencam preteklosti, ki ji onemogočajo srečno življenje? Bo Joan za božič naposled le dobila tisto, kar si neizmerno želi?Čustveno branje, prepleteno s humorjem in iskrivimi ljubezenskimi opisi, vabi, da odkrijete, ali božični čudeži še obstajajo!

Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev. 2.

Na žalost se to velikokrat zgodi tudi pri labradorcih, ko lastniki ugotovijo, da je iz ljubke male kepice zrasel energičen pes, ki zahteva veliko ukvarjanja. Pa mimogrede vaši mladički so mešanci, ker čistokrvni psi ne obstajajo (a drugi so pa umazanokrvni?). Najlepše Božično darilo … Posted on 25.

POVEZANE KNJIGE