Moli in delaj

Moli in delaj - Anselm Grün, Fidelis Ruppert | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Anselm Grün, Fidelis Ruppert
DIMENZIJA
3,9 MB
IME DATOTEKE
Moli in delaj.pdf
ISBN
8191573161024

OPIS

Krščansko življenjsko praviloKaj ima v sodobnih delovnih razmerah povedati staro besedilo, kakršno je Benediktovo Pravilo? Pred 1500 leti so bile delovne razmere drugačne. Takrat je bilo pomembno predvsem, da si je človek pridobil lastna sredstva za preživljanje. Za avtorja pa je Pravilo še vedno standard za lastno delo in poskus, da bi delo opravil iz nekega drugega izvira. Če nekdo dela iz izvira Svetega Duha, opravlja delo z veseljem in ne postane tako hitro izčrpan. Okoli njega nekaj raste in uspeva.

Brez molitve Bog sreče ne da, brez dela pa kruh ne raste . Bog je Adamu rekel : „V potu svojega obraza boš kruh j edel ." 2.

Kaj ima v sodobnih delovnih razmerah povedati staro besedilo, kakršno je Benediktovo Pravilo? Pred 1500 leti so bile delovne razmere drugačne. ... Gnile duše - Moli in delaj (Naš bog je Punk Rock) Moli in delaj (Ora et labora) Ker sta za zdravje potrebna tako magister (velja za oba spola) kot zdravilo.

POVEZANE KNJIGE