Modra lisica in Fant, ki ga ni bilo

Modra lisica in Fant, ki ga ni bilo - Sjón | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Sjón
DIMENZIJA
9,40 MB
IME DATOTEKE
Modra lisica in Fant, ki ga ni bilo.pdf
ISBN
5934366323635

OPIS

Modra lisica je rahločuten in romantičen tableau o divjem, ki tli v naravi in človeku. Novela je prejela Nordic Council Literature prize in je prevedena v 31 jezikov. Fant, ki ga ni bilo, pa je zgodba o Islandiji v času globoke preobrazbe, zgodba o izrinjencu v času, ko se življenje in smrt, resničnost in domišljija, skrivnosti in razodetja borijo za prevlado. Roman je prejel nagrade Icelandic Literary Prize, DV Cultural Prize for Literature, Icelandic Booksellers\' prize in je preveden v 15 jezikov.

Ljudje, govora je o nekaj 100.000-ih čeprav sem prepričana, da je številki, zaradi ilegalcev, treba dodati še eno ničlo. To ni več hec, to je okupacija.

Knjiga pa pri-naša, če jo obrnemo naokoli in začne-mo listati z druge strani, še eno več-krat nagrajeno novelo, Fant, ki ga ni bilo, ki izriše Revkjavik tik pred kon ... V slovenščini lahko beremo njegovi knjigi Modra lisica in Fant, ki ga ni bilo. Zgledujemo se po vas, Islandcih.

POVEZANE KNJIGE