Moč hrepenenja

Moč hrepenenja - Nora Roberts | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Nora Roberts
DIMENZIJA
5,3 MB
IME DATOTEKE
Moč hrepenenja.pdf
ISBN
5602798955234

OPIS

Peta knjiga iz sage o družini StanislaskiFrederica Kimball že od malega ve, da je Nick LeBeck pravi moški zanjo. A Nick nanjo gleda le kot na svojo mlajšo sestrično. Ko se Freddie iz prijetne in očarljive deklice na lepem spremeni v privlačno in uglajeno mlado žensko, se ji zdi, da je po njem dovolj dolgo hrepenela, zato vzame stvari v svoje roke. Čustva se zdramijo tudi v Nicku, vendar je prepričan, da ni moški, ki bi bil zanjo primeren. Bo moč hrepenenja dovolj, da ga prepriča o nasprotnem?V sagi o družini Stanislaski je šest samostojnih zgodb: Ukročeno srce, Neznana skušnjava, Vrtinec ljubezni, Igra sreče, Moč hrepenenja in Ples usode.

Elektronske knjige na portalu BIBLOS naslovnica povezava na Biblos naslov avtorji Poglej Ladivine Marie NDiaye Org. naslov: Waiting for Nick * * * * 15 vote 15 vote.

Srečanje Če pa iščemo pravo željo, pa naj bo pot še tako dolga in megla še tako gosta, jo bomo nekega dne srečali. Z nežnim, mogočnim dotikom se bo dotaknila ... Poglej Moč hrepenenja Nora Roberts Poglej Lica kot češnje Nataša Konc Lorenzutti Poglej Kako sta šivanka in sukanec krpala streho Silva Čerpnjak Licence.

POVEZANE KNJIGE