Kraljestvo morja

Kraljestvo morja - Mira Zelinka | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Mira Zelinka
DIMENZIJA
7,18 MB
IME DATOTEKE
Kraljestvo morja.pdf
ISBN
8497834624221

OPIS

Štiri pravljice, Kraljestvo Velikega Oceana, Morski konjički, Hobotnica velikanka in Morske zvezde, pričarajo otrokom skrivnosti morja in dogodivščine njegovih prebivalcev. Ilustrirala Jasna Merkù.Redna knjiga GMD za leto 2016.

Spustili se bomo globoko v morska kraljestva. Odkrijte najboljše oddaje, dokumentarce, filme, sporede, ekskluzine video vsebine, vodiče po epizodah, fotografije in še veliko več … »Pesem morja« - rokopis, ki premošča časovno vrzel.

16,00 ... V videu trdijo, da si je Putin ob obali Črnega morja zgradil skrivno kraljestvo, 39-krat večje od Monaka, ki je vredno 100 milijard rubljev (1,1 milijarde evrov). Kompleks, ki ga opisujejo kot najdražjo palačo na svetu, se razprostira na okoli 7800 hektarjih, v njem pa so cerkev, amfiteater, čajnica in pristajališče za helikopterje ... Izraelsko kraljestvo je preraslo v cesarstvo in obvladovalo številne šibke vazalne države, vključno s Palestino, Moabom, Edomom in Amonom, in številne aramejske mestne države (Aramejska Coba in Aramejski Damask).

POVEZANE KNJIGE