Klic angela

Klic angela - Guillaume Musso | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Guillaume Musso
DIMENZIJA
10,6 MB
IME DATOTEKE
Klic angela.pdf
ISBN
1218538885780

OPIS

New York. Letališče JFK. Bližajo se božični prazniki in vsem potnikom se nekam mudi. V letališki restavraciji se drug v drugega zaletita moški in ženska. On iz San Francisca, ona iz Pariza. Šele doma ugotovita, da sta po pomoti zamenjala svoja mobilna telefona.Mobilniki običajno skrivajo najintimnejše informacije in podatke. Nihče od njiju se ne more upreti brskanju po telefonu drugega. Odkritja so kot namig usode: življenji obeh sta že dalj časa usodno povezani - prek skrivnosti iz preteklosti, ki pa znova grozi, da bo priplavala na površje.Začne se napet lov, v katerem oba tvegata prav vse, naletita na meje svojih zmožnosti in sposobnosti, na zadnje pa rešita nemogoče.

Če želite to narediti, igrajte brezplačno v spletni igri Duhovni duh preteklosti. Jana Morelj je v četrtek praznovala rojstni dan in ker so njeni sodelavci navihani in vedno pripravljeni za šale, so ji s poslušalci seveda pričarali nepozabno praznovanje. Vso jutro so v Ramšak in Roškar showu deževale čestitke, ki so poskrbele za solze smeha in seveda sreče.

Vso jutro so v Ramšak in Roškar showu deževale čestitke, ki so poskrbele za solze smeha in seveda sreče. »Počutila sem se super.

POVEZANE KNJIGE