Katherine, Katherine

Katherine, Katherine - John Green | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
John Green
DIMENZIJA
12,92 MB
IME DATOTEKE
Katherine, Katherine.pdf
ISBN
8250839915029

OPIS

Čudežni deček Colin Singleton je obseden z anagrami. Serijsko se zaljublja v dekleta, ki jim je ime Katherine, ko mu nogo da že devetnajsta, pa se odloči temu napraviti konec.Da bi si razbistril glavo in v miru sestavil matematični izrek, ki bi predvidel prihodnost vseh njegovih morebitnih zvez v prihodnosti, se s prijateljem Hassanom odpravi na razburljivo potovanje ...Humorni roman izjemno uspešnega ameriškega pisatelja Johna Greena (1977), ki vas bo nasmejal do solz, je bil leta 2007 uvrščen med finaliste za nagrado Michael L. Printz in nagrado Los Angeles Times Book Prize.

Ph (08) 8972 2650 Play games on the big screen with our game nights. Show your mates how deadly you are.

She lives with her husband, who writes as the author Michael Grant, and their children in California. About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy & Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators ... Katherine Kelly, Actress: Cheat. Katherine was born and raised in Barnsley, South Yorkshire, England.

POVEZANE KNJIGE