Katherine, Katherine

Katherine, Katherine - John Green | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
John Green
DIMENZIJA
4,44 MB
IME DATOTEKE
Katherine, Katherine.pdf
ISBN
7172881269846

OPIS

Čudežni deček Colin Singleton je obseden z anagrami. Serijsko se zaljublja v dekleta, ki jim je ime Katherine, ko mu nogo da že devetnajsta, pa se odloči temu napraviti konec.Da bi si razbistril glavo in v miru sestavil matematični izrek, ki bi predvidel prihodnost vseh njegovih morebitnih zvez v prihodnosti, se s prijateljem Hassanom odpravi na razburljivo potovanje ...Humorni roman izjemno uspešnega ameriškega pisatelja Johna Greena (1977), ki vas bo nasmejal do solz, je bil leta 2007 uvrščen med finaliste za nagrado Michael L. Printz in nagrado Los Angeles Times Book Prize.

I'm beyond thrilled to do something that I love, connect with people and entertain my adventurous side by traveling and seeing the world. I am so excited to meet you and cannot wait to see what lies in store from our meeting. Welcome to the Katherine Country Club Open 7 days a week to members, bona-fide guests & travellers.

in the year 1991, and is currently at #112. Katherine Johnson loved math. Early in her career, she was called a "computer." She helped NASA put an astronaut into orbit around Earth.

POVEZANE KNJIGE