Kako sprejmemo "drugačnega" otroka v družini in okolici?

Kako sprejmemo Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Damjana Dodič
DIMENZIJA
7,43 MB
IME DATOTEKE
Kako sprejmemo "drugačnega" otroka v družini in okolici?.pdf
ISBN
3176279724649

OPIS

Na temo »drugačnega« otroka je avtorica izdala 2 knjigi. Vodnik Kako sprejmemo »drugačnega« otroka v družini in okolici? je namenjen staršem, sorodnikom, prijateljem, učiteljem, vzgojiteljem, sosedom,... vsem, ki so v stiku z »drugačnim« otrokom in tistim, ki želijo drugačnost razumeti in s tem pomagati sebi in drugim.

Kako krepiti osebnost svojega otroka ; vodnik za starše : 1999 : 1/1: 11628: COWLEY, Sue : Kako krotiti malčke : 2007 : 1/1: ... Kako sprejmemo "drugačnega" otroka v družini in okolici? 2016 : 1/1: 9154: MLAKAR, Ida : Kako sta Bibi in Gusti porahljala ... TI=Kako sprejmemo "drugačnega" otroka v družini in okolici? : vodnik za vse, ki ste v stiku z drugačnim otrokom in za vse, ki želite drugačnost razumeti ter pomagati sebi in drugim AU=Dodič ... v .

; 21 cm. - (Corason vodniki) Če svojega otroka ne sprejmete takšnega, kakršen je, in ga želite na vsak način spremeniti, kako lahko potem pričakujete, da bo nekega dne on sprejel samega sebe in bil zadovoljen človek? Če želite, da bo vaš otrok srečen, ne pričakujte od njega, da je takšen, kot ste vi, ne spravljajte ga v kalup, ki bi odgovarjal vam in vam tako ... V knjigi boste našli odgovore na najbolj pogosta vprašanja in več kot 100 preizkušenih receptov.

POVEZANE KNJIGE