Kako naj povem?

Kako naj povem? - Smiljan Trobiš | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Smiljan Trobiš
DIMENZIJA
12,12 MB
IME DATOTEKE
Kako naj povem?.pdf
ISBN
5385042729512

OPIS

Poezija izhaja iz globoke notranje potrebe, da bi se izpovedali in da bi povedali, kaj nam leži na srcu ter prenesli na papir. Ko kdo v pogovoru reče: Kako naj povem ..., hoče povedati nekaj, kar je pravzaprav neizrekljivo, kar čuti samo on in kar bi rad delil z drugimi. Poezija ima neštete svobodne možnosti zražanja; če hočemo izpovedati sebe, je list papirja neskončna svoboda.

Ustvarjeni ste bili, da se raztegnete, da bi lahko našli svoj prelepi nebeški obraz natanko nad tem, kar ste mislili, da morate nositi. Mi je pisal po zmenku in nakladal, kako krasno sva se imela. Sem odgovorila, da meni ni bilo prav super in da grem dalje.

2020. Nika sprašuje, kako naj svoji simpatiji čim bolj spoštljivo pove, da ji ni do nadaljnjih zmenkov, da ne bi preveč prizadela njegovih občutkov. BAJKA IN HAJKA: Ob 50-letnici dne, ko je 6.

POVEZANE KNJIGE