Drži ali ne drži?

Drži ali ne drži? - Andrea Mills | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Andrea Mills
DIMENZIJA
11,66 MB
IME DATOTEKE
Drži ali ne drži?.pdf
ISBN
4792680872444

OPIS

Velika vprašanja, neverjetni odgovoriAli človek res uporablja zgolj 10 % možganov? Smo zjutraj višji kot zvečer? So se ptiči razvili iz dinozavrov? Si lahko na dveh različnih krajih sočasno? Kako glasen je bil veliki pok? Je sonce rumeno? So vse puščave vroče? Ali so Vikingi res nosili čelade z rogovi? In najpomembnejše: so hamburgerje iznašli v Hamburgu?Odpravimo se skozi svetove človeškega telesa, narave, znanosti in tehnologije, vesolja, našega planeta ter zgodovine in kulture – in se preizkusimo v znanju najbolj osupljivih dejstev, o katerih poslušamo doma, v šoli in med prijatelji. Kaj od tega drži in kaj ne?

Cilj igre je, da ugotovi, ali so trditve pravilne ali napačne. Kviz je narejen po vzoru svetovne uspešnice True or False, v kateri lahko sedaj tudi Slovenci uživamo v domačem jeziku. Drage dame, če je rojen v tem astrološkem znaku, se ga raje na daleč izognite … Astrologi pravijo, da je moški, ki je rojen v tem astrološkem znaku, najbolj sebičen.

Način oblačenja, ko imamo s seboj več tankih slojev oblačil (kot čebula) in jih oblačimo in slačimo glede na spreminjajočo temperaturo je dober, saj lahko učinkovito uravnavamo debelino izolacije. Hojs: Ne drži, da so mi Hrvati preprečili vstop v državo. Termometer prikaže, kako vroč je članek.

POVEZANE KNJIGE