Doživetja naseljenosti

Doživetja naseljenosti - Dušan Marolt | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Dušan Marolt
DIMENZIJA
9,53 MB
IME DATOTEKE
Doživetja naseljenosti.pdf
ISBN
6007151325784

OPIS

Dušan Marolt nam po pesniškem prvencu, opremljenim z družbenim in urbanim tonom, tokrat ponudi ljubezensko in erotično liriko.Atmosfera v zbirki omogoča občutenje dveh, njune intimne igre, govorice in gibanja, a hkrati se erotičnost prelije po vsem, kar ju obdaja. Doživetja za zaljubljence v poezijo.

Poleg turistov so tukaj še domačini, zato se pripravite na gnečo. a) Zmagovalka med pesniškimi zbirkami (tako za odrasle kot otroke) je knjiga Doživetja naseljenosti (Ljubljana, 2016), avtor Dušan Marolt.Knjiga je bila izbrana kot najboljša med nominiranimi zbirkami poezije, in sicer: Naročje spirale Slavice Tesovnik, Zatočišče spomina Vesne Kirbiš in Geneza Jerneja Kusterleta. Utemeljitev zmagovalne poezije v samozaložbi z letnico 2016: Moj najnovejši gost je Dušan Marolt, pesnik, pisatelj in urednik leposlovja pri založbi Manični poet.

Dušan Marolt nam po pesniškem prvencu, opremljenim z družbenim in urbanim tonom, v svoji drugi zbirki Doživetja naseljenosti ponudi ljubezensko in erotično liriko.. Atmosfera v zbirki omogoča občutenje dveh, njune intimne igre, govorice in gibanja, a hkrati se erotičnost prelije po vsem, kar ju obdaja. Doživetja naseljenosti Dušan Marolt.

POVEZANE KNJIGE