Čudovita Slovenija

Čudovita Slovenija - Aleš Zdešar | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Aleš Zdešar
DIMENZIJA
12,35 MB
IME DATOTEKE
Čudovita Slovenija.pdf
ISBN
2106450645029

OPIS

Monografija o Sloveniji za ljubitelje dovršenih, dih jemajočih fotografskih podob, ki pričarajo raznovrstnost življenja v domovini; skozi prizmo sedanjosti in objektive fotografov mlajše generacije.Knjiga darilnega formata zajema Slovenijo v zgodbah štirih elementov: voda in zrak (žuborenje voda, šelestenje gozda, šepet travnikov, skalna divjina), zemlja (kje vse se je naselil slovenski človek ) in ogenj (od kmetov, čebelarjev in lončarjev do smučarjev in suparjev). Fotografske podobe dopolnjujejo lirični zapisi.

... Čudovita zelena narava, kristalno čiste vode in osupljivi čudeži narave vas bodo navdušili.

Katarina Turnšek, Mitja Gustinči č ( 0). ISBN/EAN:P_9789619257241 ... Na spletni oglasnik KupimProdam.si se nam pridružite tudi Vi! Primerjajte ugodno ponudbo kupim prodam malih oglasov.

POVEZANE KNJIGE