Bonsaj

Bonsaj - Alejandro Zambra | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Alejandro Zambra
DIMENZIJA
11,82 MB
IME DATOTEKE
Bonsaj.pdf
ISBN
3495639586279

OPIS

Bonsaj je »pomanjšan« roman o običajni, dokaj stereotipni ljubezenski zgodbi z nesrečnim koncem, ki se razvija ob prebiranju romanov in s tem povezani laži. Ljubimca, ki ljubezensko strast pijeta iz branja znamenitih romanov, si lažeta glede romana, o katerem zatrjujeta, da je zanju ključen: brala naj bi Proustovo Iskanje izgubljenega časa. In zato njuna strast ugasne. Ljubezen je treba »znati gojiti«, česar pa ljubezenski par ne zna – zna pa avtor in napiše romaneskni tekst s tem sporočilom.Dialogov skorajda ni, tiste, ki so, govori pisatelj sam, osebe, ki jih brez poglobljenega portretiranja bežno vključi v dogajanje, pa takoj, ko jih pripelje na prizorišče, opusti, tako kot zgolj začenja in takoj zatem prekinja tudi dogajanje. Vse ostaja v nastavkih, v nedokončanih zamislih, ki se povezujejo samodejno med branjem.Osnovna avtorjeva zamisel je ustvariti literarno umetnino tako, kakor ustvarimo bonsaj – s striženjem, skrajševanjem, rezanjem in oblikovanjem »na silo«. Tako je pred nami »literarni bonsaj«, miniatura, ki naj bo podoba resničnosti, ki je le nakazana in pomanjšana na »sobno velikost«. Bralec naj si zato sam izriše zgodbo, osebe in značaje, kakor da fantazira o drevesu, kakršno bi zraslo v naravnem okolju.Po romanu Bonsaj je bil leta 2011 posnet istoimenski film.

99. $5.00 coupon applied at checkout Save $5.00 with coupon. Bonsai "Akirafutokoro Prince" (706 AD).

Kakovostno umetno cvetje by Bonsai je izjemnega naravnega videza in predstavlja v svetu posebno kategorijo pri opremljanju trendovskih bivalnih in poslovnih prostorov. Herons Bonsai, based in Newchapel in the UK and founded by Dawn and Peter Chan in 1986, is Britain's premier Bonsai nursery. On its extensive seven and half acre landscaped site you can relax and ... Trgovina Bonsai Trzin - umetne rože ter cvetlični okrasni lonci in korita vrhunske kakovosti.

POVEZANE KNJIGE