Bitka v labirintu

Bitka v labirintu - Rick Riordan | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Rick Riordan
DIMENZIJA
4,88 MB
IME DATOTEKE
Bitka v labirintu.pdf
ISBN
2813854828558

OPIS

Iskreno, zadnja stvar, ki sem jo hotel storiti, je bilo razstreliti še eno šolo.Kot sin grškega boga sem imel že kar nekaj bližnjih srečanj s smrtjo – zdaj pa hoče moj smrtni sovražnik Luke v naš tabor vdreti skozi skrivni starodavni labirint.Če mu bo uspelo, nas bo napadlo na tisoče krvoželjnih pošasti. Torej na svidenje, sonce, pozdravljena tema, ko se štirje odpravimo v grozljivo podzemlje in še dlje …

del) Percyev najhujši sovražnik Luke se želi v tabor polkrvnih prebiti skozi starodaven labirint. Če mu to uspe, bodo napadeni s strani več tisočih pošasti.

Na sejmu sem si nakupila kar nekaj knjig - Prekletstvo titanov, Bitka v labirintu in Zgodbe za lahko noč za uporniške punce. (Tjaša, 8.

POVEZANE KNJIGE