7 kg do sreče

7 kg do sreče - Maja Gal Štromar | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Maja Gal Štromar
DIMENZIJA
6,6 MB
IME DATOTEKE
7 kg do sreče.pdf
ISBN
3659889446345

OPIS

V ljubezenskem romanu »7kg do sreče« se prepletajo aktualne tematike ženske, ki vstopa v srednja leta: na predvečer štirih desetletij se Mari Vodopivec poruši svet, tako osebno, kot poklicno; njen poklic igralke je prežet z marsikaterimi zakulisnimi nadlogami: z lepotnimi ideali in imperativi ter konkurenco soigralk, z nemogočimi aneksi k pogodbam, ki jo zavezujejo k hujšanju, z ljubezenskimi dogodivščinami, moško neodločnostjo ter njihovim nojevim in zombi kompleksom, hkrati pa osvetljuje tudi tematiko velikega pomena ženske solidarnosti ter humorja. Roman se dotika pomena družine in pripadnosti, mladostnih prijateljev, internetnih virtualnih iskalnic ljubezni ter njihovih pasti, skratka pasti sodobnega sveta in družbe... in še in še.... Maja Gal Štromar, pisateljica, prevajalka, filmska in gledališka igralka, odlična pedagoginja, pesnica, nas je popeljala v magični svet ženske srednjih let, v svet gledališča, intrig, ljubezenskih pustolovščin, pa tudi vsakdana, kjer vsak od nas, slehernik, išče svoje mesto. Večer je bil žensko magičen, prepojen z neverjetno pisateljičino karizmo in pozitivno energijo.

Ob zaključku gledališke sezone jo povabijo k snemanju historičnega filma »Rudolfova vrnitev«, v katerem ... 7 kg do sreče (Maja Gal Štromar) Milan Mrak, Hrušica. Luka Lojk, Ljubljana.

Razlog za pogovor z njo je lahko vsakokrat drugačen, tokrat smo jo povabili v studio kot avtorico razprodane in ponatisnjene knjige "7 kg do sreče". Zgodba o igralki Mari Vodopoivec nas nasmeje do solz, avtorica pa nas s tem teksotm preseneča, saj smo vajeni brati njena bolj resna dela.

POVEZANE KNJIGE