Zimski poljub

Zimski poljub - Courtney Milan | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Courtney Milan
DIMENZIJA
12,7 MB
IME DATOTEKE
Zimski poljub.pdf
ISBN
9373952248585

OPIS

Lydia Charingford je vedno dobre volje, še zlasti med božičnimi prazniki. A naj se še tako nasmiha, nikakor ne more pozabiti mladostniške napake, ki bi jo zlahka pokopala. Strahotno skrivnost ji je sicer uspelo zadržati zase, a ena oseba vendarle pozna resnico iz tistih temni dni: doktor Jonas Grantham. Nobenega opravka noče imeti z njim … ali pa s ščemenjem v trebuhu, ki jo spreleti vsakič, ko se spogledata.Tudi Jonas Grantham ima skrivnost: že več kot leto dni je zaljubljen v Lydio. Zdaj je odločen, da bo strl njen odpor in jo osvojil. In skoval je krasen načrt. Ko se njegovi načrti vsaj ne bi tako pogosto izjalovili …

Barış Arduç, ki mu je vloga Ömerja v seriji Tisti usodni poljub (Kiralık Aşk)prinesla svetovno slavo, je izkoristil še zadnje proste dni in se s partnerico, igralko Gupse Özay,odpravil na krajši oddih v turško mesto Bodrum.Slavni turški par, ki je skupaj šest let, si je ... Oct 19, 2015 - This Pin was discovered by k8dizajn.si. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest Domov / Pisarna in šola / Knjige in literatura / Knjige / Courtney Milan: Zimski poljub (Zlovešči bratje 2) 0,00.

Foto: MMC RTV SLO/Slavko Jerič Od tam vas čaka prav toliko minut hoje po idilični zimski naravi. Foto: MMC RTV SLO/Slavko Jerič Že od daleč je mogoče opaziti olimpijske kroge, ki kažejo na to, da so se tu v letih 1964 in 1976 odvijale zimske olimpijske igre. Filigransko poštirkana podoba ob omizju končno odprte gostilne ljubeče primakne svojo stekleno formo, polno žlahtne duše, iz žepa potegne železnega črva in zabode naravnost v plutasto srce.

POVEZANE KNJIGE