Zadnje ljubezensko pismo

Zadnje ljubezensko pismo - Jojo Moyes | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jojo Moyes
DIMENZIJA
10,65 MB
IME DATOTEKE
Zadnje ljubezensko pismo.pdf
ISBN
6977118087271

OPIS

Piše se leto 1960. Ko se Jennifer Stirling prebudi v bolnišnici, se ne spomni ničesar – ne tragične avtomobilske nesreče, po kateri se je znašla tukaj, ne svojega moža, niti tega, kdo je. Kot tujka v lastnem življenju v svojem domu brska za kakršnim koli namigom o svoji preteklosti, ko naleti na skrito pismo ljubimca, ki ji narekuje, naj pusti moža.Tako se začne Jenniferino napeto odkrivanje resnice o njenem življenju, ki bo še desetletja pozneje zaznamovalo številne usode. Morda bo tudi vam spremenilo pogled na ljubezen.

2015, njegov namen pa je spodbujati mlade k pisanju. Teme pisem so bile zelo različne: od opisovanja klasične ljubezni med obema spoloma, istospolne ljubezni, begunske problematike, veliko pisem se je dotaknilo tudi problematike nasilja, deklet, ki iščejo popolnost ... Obljubila sem, da se bom potrudila in ti napisala najlepse ljubezensko pismo, a to je nemogoce.Tvoje lepote se ne da opisati z besedami smrtnikov.

Direkten si poba, ni slabo, upam da se ne bo ustrašla, je malenkost direktno ampak te štekam, nimaš velik za zgubit. Jst bi poskusil, poslal, pa hitro odmislil vse skupej, dokler ne dobiš (če) odgovor, verjetno sms.

POVEZANE KNJIGE