Vse leto

Vse leto - Zulejka Javeršek | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Zulejka Javeršek
DIMENZIJA
9,24 MB
IME DATOTEKE
Vse leto.pdf
ISBN
5628526410688

OPIS

Zulejka Javeršek, avtorica bloga Uglašena kuhinja, je v tej navdihujoči knjigi zbrala svoje recepte, ki so nastajali v idiličnem okolju kmetije na Koroškem.¸ Vsi recepti temeljijo na samooskrbi domačega vrta in na živilih rastlinskega izvora, navdihuje pa jih slovenska kulinarična tradicija. Za vse, ki bi radi ostali zvesti lokalnemu, hkrati pa bi v svojo prehrano želeli uvrstiti več hrane rastlinskega izvora, bo knjiga Vse leto nepogrešljiva opora pri snovanju jedilnikov. Recepti so sezonski, razvrščeni po letnih časih – od pomladne koprivne pite od poletnih bučk, jesenskega makovega jabolčnega kolača ali zimskega pirinega narastka: po Zulejkini knjigi bomo kuhali, ob veznih besedilih pa uživali.

Ena od zanimivosti v športnem parku je tudi drsališče z umetno maso velikosti 12 krat 18 metrov, ki so ga postavili lani jeseni. »Ko bodo razmere omogočale, bo seveda športni park v celoti odprt in s tem tudi drsališče, kjer bo možno drsati celo leto,« dodaja Zakrajšek. V Söldnu se smuča vse leto.

Na vrhu imajo običajno vratca, ki so v toplih mesecih odprta, pozno jeseni jih zapremo. ... Vse posebnosti obračuna DDPO za leto 2020 Posvetovanje v digitalni izvedbi, na voljo od 15.

POVEZANE KNJIGE