Trmasta izvoljenka

Trmasta izvoljenka - Grace Burrowes | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Grace Burrowes
DIMENZIJA
10,6 MB
IME DATOTEKE
Trmasta izvoljenka.pdf
ISBN
5632193769290

OPIS

Kaj če ga koraki, ki jih naredi, da bi se izognil poroki namesto tega pripeljejo do nepredstavljive ljubezni?Asher MacGregor, novopečeni grof Balfour, ne želi izbrati žene iz visoke družbe za svojo grofico, čeprav se strinja, da bo za eno sezono nudil dom bostonski dedinji Hanni Cooper. Ko bo to uspešno opravil, se bo zadovoljen in samski vrnil nazaj domov v Škotsko višavje.Očim Hanne Cooper vztraja, da se mora njegova pastorka udeležiti londonske sezone, toda ona nima prav nobenega namena, da bi svoje bogastvo predala lovcu na doto. Po koncu sezone bo odjadrala nazaj v Boston k svoji družini, ki je odvisna od nje.Nezgovorni Asher je bil popoln za Hannine načrte – če se zaljubita škotski grof in ameriška dedinja, bo med njima za ves ocean nasprotij ...

- Zreče : Multimedia, p 2004. - 1 CD (78 min) Trmasta Štajerka, ki zna zdaj tudi vzeti, kar ji je ponujeno.

Danes 30-letno dekle ve, kaj pomeni vrteti volan, ve, kaj je hitrost, in ve, da je težko uspeti v dirkanju. A vseeno ne vrže puške v koruzo, vsak nov izziv je zanjo (in za njeno sovoznico Blanko Kacin) le dodatna spodbuda, da še bolj ugrizne v volan. Naslov: Trmasta izvoljenka.

POVEZANE KNJIGE