Temno srce

Temno srce - M. J. Arlidge | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
M. J. Arlidge
DIMENZIJA
3,76 MB
IME DATOTEKE
Temno srce.pdf
ISBN
6310563441239

OPIS

V prazni hiši odkrijejo truplo moškega.Njegova žena in otroci dobijo srhljivo pošiljko v spomin nanj.To je prva žrtev in višja inšpektorica Helen Grace ve, da ni zadnja. Pa vendar … kaj je počel srečno poročen moški sredi noči tako daleč stran od doma?Mediji začnejo omenjati Jacka Razparača, le da je vse obrnjeno na glavo: serijski morilec tokrat preži na družinske moške, ki prikrivajo svoje dvojno življenje.Helen sluti, da se za umori skriva bes. Niti v sanjah pa ne more slutiti, kako muhast je storilec in kam jo bo pripeljal lov nanj …Druga v nizu odličnih kriminalk britanskega pisca M. J. Arlidgea.

Okusna slaščica je zdrava in med drugim pozitivno vpliva na krvni tlak, saj se pod vplivom v njej zastopanih flavonoidov sproščajo krvne žile. V povprečju je z rednim uživanjem temne čokolade mogoče sistolični krvni tlak znižati za pet in diastoličnega za tri točke, je pokazala avstralska raziskava. Novak, Bogdan, Konvalinka, Ksenija (2017).

Opis Izdelka tukaj.. 9.40eur Brez DDV: 8.58eur.

POVEZANE KNJIGE