Stacey v Ljubljani; Gostujoče predavanje Judith Stacey s komentarji Tanje Rener, Ranke Ivelje in Mitje Blažiča

Stacey v Ljubljani; Gostujoče predavanje Judith Stacey s komentarji Tanje Rener, Ranke Ivelje in Mitje Blažiča Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
7,58 MB
IME DATOTEKE
Stacey v Ljubljani; Gostujoče predavanje Judith Stacey s komentarji Tanje Rener, Ranke Ivelje in Mitje Blažiča.pdf
ISBN
2389023975130

OPIS

Dvojezična slovensko/angleška publikacija prinaša zapis gostujočega predavanja "Nikomur se ne odpovejmo" ene od vodilnih ameriških sociologinj družine Judith Stacey, ki je gostovala na Filozofski fakulteti, 9. maja 2011. Ko sta Judith Stacey in Tim Biblarz januarja 2010 v reviji Journal of Marriage and Family objavila svojo študijo, v kateri se sprašujeta o vplivu spola pri vzgoji in razvoju otrok, so rezultati raziskave glasno odmevali. To je bil tudi eden od vzgibov za povabilo v Slovenijo. Njen obisk v Sloveniji je sovpadal z izidom njene knjige Unhitched: Love, Marriage, and Family Values from West Hollywood to Western China.

Morebitne spore in dopolnitve te pogodbe bodo stranke reševale sporazumno, če pa do sporazuma ne pride, bo spor reševalo pristojno sodišče v Ljubljani. Najcenejši Štajerci, najdražji v Ljubljani V prvem delu članka Najcenejši Štajerci, najdražji v Ljubljani, kije bil objavljen v časopisu Delo, dne 23. junija, sta novinarja najprej korektno navedla, daje cene pogrebnih in pokopaliških storitev težko primerjati, ker se storitve med ponudniki precej razlikujejo in enak naziv še ne garantira enake storitve.

člena Pravilnika o izvajanju javnih pooblastil na področju zasebnega varovanja (v nadaljnjem besedilu: pravilnik) se imenujejo: 1. Izvajalci programa izobraževanja za varnostne menedžerje (8.

POVEZANE KNJIGE