Stacey v Ljubljani; Gostujoče predavanje Judith Stacey s komentarji Tanje Rener, Ranke Ivelje in Mitje Blažiča

Stacey v Ljubljani; Gostujoče predavanje Judith Stacey s komentarji Tanje Rener, Ranke Ivelje in Mitje Blažiča Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
7,24 MB
IME DATOTEKE
Stacey v Ljubljani; Gostujoče predavanje Judith Stacey s komentarji Tanje Rener, Ranke Ivelje in Mitje Blažiča.pdf
ISBN
2783823094447

OPIS

Dvojezična slovensko/angleška publikacija prinaša zapis gostujočega predavanja "Nikomur se ne odpovejmo" ene od vodilnih ameriških sociologinj družine Judith Stacey, ki je gostovala na Filozofski fakulteti, 9. maja 2011. Ko sta Judith Stacey in Tim Biblarz januarja 2010 v reviji Journal of Marriage and Family objavila svojo študijo, v kateri se sprašujeta o vplivu spola pri vzgoji in razvoju otrok, so rezultati raziskave glasno odmevali. To je bil tudi eden od vzgibov za povabilo v Slovenijo. Njen obisk v Sloveniji je sovpadal z izidom njene knjige Unhitched: Love, Marriage, and Family Values from West Hollywood to Western China.

ODDELEK ZA KULTURO Pooblastilo za odločanje DEMŠIČ MATEJKA Sekretarka univ. dipl.

Pridružite se Facebooku, povežite se s Vij Stacey i ostalima koje možda poznajete. Facebook ljudima daje moć... V Ljubljani delujejo taborniki in skavti v 16 rodovih in 5 stegih.

POVEZANE KNJIGE