Projekt Od-rasti

Projekt Od-rasti - Vincent Liegey, ... [et al.] | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Vincent Liegey, ... [et al.]
DIMENZIJA
10,81 MB
IME DATOTEKE
Projekt Od-rasti.pdf
ISBN
2637960071522

OPIS

Izstopimo iz religije ekonomije in se spomnimo, da so ekonomski zakoni samo politični konstrukt, in ne naravni pojav. Čas je, da ekonomijo postavimo na njeno mesto, da iz nje naredimo orodje, ki nam bo omogočilo izvajati politiko za izhod iz slepe ulice, v katero nas vedno hitreje vodi družba rasti. Desakralizirajmo ekonomijo in dekolonizirajmo svoje pojmovne predstave.Projekt Od-rasti premišlja instrument, ki nas lahko pripelje v resnično demokratično družbo in nas s tem osvobodi lobijev, oligarhij, družbe spektakla, prisilnega dela, strahu pred jutrišnjim dnem ali pred drugimi ter nam omogoči razmere, da bomo končno lahko mirni in neodvisni.

Add to EndNote (RIS format) Contibutor(s) Liegey, Vincent (author) Madelaine, Stéphane (author) Ondet, Christophe (author) Veillot, Anne-Isabelle (author) Schlamberger Brezar, Mojca (translator) Projekt od-rasti : manifest za brezpogojno podporo za neodvisnost. Gradivo je dostopno v prostorih NUK na namenskih računalnikih.

Gosposka 15, 1000 Ljubljana, Slovenia. Show Map. Degrowth ProjectManifesto for an Unconditional Autonomy Allowance Un Projet de Décroissance: Manifeste pour une Dotation Inconditionnelle d'AutomonieProjekt ... Projekt od-rasti : manifest za brezpogojno podporo za neodvisnost.

POVEZANE KNJIGE