Predaja hudiču

Predaja hudiču - Lorraine Heath | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Lorraine Heath
DIMENZIJA
4,69 MB
IME DATOTEKE
Predaja hudiču.pdf
ISBN
6387414249066

OPIS

Vražji vojvoda na lovu za užitkom … Frannie Darling je odraščala na najnevarnejših ulicah Londona, obdana s tatovi in žeparji, pa tudi večjimi barabami. Čeprav je kljub težkemu otroštvu odrasla v izredno lepo žensko, ne želi imeti nobenega opravka z moškimi, ki hrepenijo po njej, ničvredneži, ki zahajajo v igralni salon, v katerem dela.Sama je sposobna skrbeti zase in sama se počuti popolnoma varno – varno, dokler v njen svet ne vstopi on in njeno življenje spet postane zelo nevarno.Z njo med rjuhe, ne pa tudi pred oltar. To si želi Sterling Mabry, osmi vojvoda Greystonski. Vendar Frannie sovraži arogantne aristokrate, ki jih zanima le lasten užitek. Zakaj torej misel na prepovedano srečanje z vražjim vojvodo v njej budi neukrotljivo poželenje? Njegovo željno telo kliče po sprostitvi … in pregrešni, čudoviti predaji.

Čeprav je kljub težkemu otroštvu odrasla v izredno lepo žensko, ne želi imeti nobenega opravka z moškimi, ki hrepenijo po njej ... Serija: Scandalous Gentlemen of St. James, 3.knjiga Zvrst: ZG 3 * * * 19 vote Lorraine Heath knjige: najboljše avtorja (Nežna uspavanka, V postelji s hudičem, Between the Devil and Desire, Surrender to the Devil, Polnočni užitki z malopridnežem , Poslednji pregrešni malopridnež) z ocenami in opisi, ki so jih prispevali ljubitelji knjig. Glavna literarna lika romana Uspavanka za mladega očka sta devetnajstletna Špela in petnajstletni Tomi, ki predstavljata dva svetova, dva diametralno nasprotna socialna sloja. Nastanitev EkoTurizem Hudičevec se nahaja na južnem pobočju hriba Nanos, 1 km od izhoda z avtoceste Razdrto in 2 km od središča vasi. Muslimani verjamejo, da hudič res obstaja in zanikanje njegovega obstoja je enako zanikanju Kur'ana.

Zmota: Lucifer je drugo ime za Hudiča. Dejstvo: Hebrejska beseda, ki je v nekaterih prevodih Svetega pisma prevedena z »Lucifer«, pomeni »ti, ki siješ«.

POVEZANE KNJIGE